2007. június 26.
Kinézet és RSS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kinézet és RSS

Mint látható kicsit átvariáltam a blog kinézetét (az oldalát nem fogom, az megvolt pár hónapja, jó, több mint pár hónapja, fene se emlékszik rá, hogy mikor, de akkor se nyúlok hozzá, nincs nekem most ahhoz se kedvem, se időm) jó kis fehéres kinézetre. Be kell iktatnom egy betűméret növelőt (olyat, ahol a Kedves látogató választhatja ki a betűméretet, persze nem olyan sokat, csak a szokásos, kicsi-közepes-nagy) csak mert.
A fejléc nem lett valami fényes, de hát nem vagyok Én grafikus kéremszépen. De aki kitalálja, hogy mi az az alak a kép bal sarkában, kap egy bögrét. Vagy egy KCS-t.
Lassan kezdenem kéne valamit az RSS feed-del is, jó lenne ha működne, mert az olyan trendi. Csak fogalmam sincs, hogy a szerver miért pakol be három <cr><lf>-et a legelejére (akinek ez kínai, akkor annak megsúgom, hogy ez az enter, magyarán sortörés), nomeg, hogy ezen miért akadnak ki a kliensek. Lehetnének kicsit okosabbak is. De mint kiderült, azért ezt nem csak nálam csinálja, úgyhogy meg vagyok nyugodva, hogy nem az Én CMS-emmel van a baj. Na, de akkor mi?

Hozzászólások lezárva.