2009. június 3.

Windows 7 megjelenés

Most már biztos, hogy a Windows 7 (angol verziójának) megjelenési dátuma: 2009. október 22.Windows 7 logo

A hírt Bill Veghte a Microsoft vezérigazgató-helyettese erősítette meg. Elmondta, hogy a majd egy hónapja közzétett Windows 7 RC visszajelzései pozitívak, jól fogadták az emberek.

Aki 2009. június 26 és 2010. január 31. között vásárol új számítógépet Windows Vistával, ingyenesen frissíthet a Vistás kiadásnak megfelelő Windows 7 verzióra.

USA, Kanada, Európa (csak EU15 + Svájc sajnos) diákjai kedvezményesen – akár 85% kedvezménnyel – vásárolhatnak a journeyed.com oldalon keresztül Windows 7 frissítést.

Közben az Acer is nyilatkozta, hogy október 23-tól az új Z5600 gépeit már Windows 7-tel szállítja, valamint minden Vistával szállított géphez biztosít ingyenesen Windows 7 frissítést (egy 30 napos időszak alatt)

3 hozzászólás

  • Úgy tudom, a magyar lokalizált verzió is az angollal együtt jön, az RC már tuti magyarítva van, láttam működni is. (hivatalos, MS forrás gépén.)

  • Dodeszh én probáltam a sevent de ugyanugy mint a vista amikor kijött kiforatlan volt ezis az nemkövetem mégegyszer el azt a hibát,hogy akkor rakomfel mikor megjelenik várok az elsö javitócsomagig.Ha tényleg olyan jó akkor felrakom.

  • Egy két embernek még is megvan!A megjhelenés elődt!Hogy lehet az???