2008. június 29.

Már megint vonulnak a melegek

rainbow flagIdén is vonulnak a buzik. Közerkölcsöt sértő hacukákban, székes-fővárosunk utcáin. Hirdetik beteg életformájukat, és azt, hogy ők jobbak. És még utána meg vannak sértődve ha a nép nem fogadja el őket. Ilyen viselkedéssel mire is számítanak? Otthon a négy fal között, oda való az ilyen. Na de nem az utcára.

Ráadásul már házasságot is akarnak kötni az Oktogonon. Legalábbis szeretnék, mivel Magyarországon ez még szerencsére nem engedélyezett. Még. De majd az 1%-os tömegpárt, az SZDSZ ezt is elintézi.

Lassan itt az ideje, hogy megrendezésre kerüljön a Hideg Büszkeség Napja. “Ellentüntetésként”.

Hergelik a felvonulássál az embereket, akik választ adnak. A kisebbség kisebbsége (mert azt nem hiszem el, hogy az ott felvonulók reprezentálnák a hazai melegeket) hergeli a másik kisebbség kisebbségét (a jobb oldaliak közül a “szélsőjobbnak, fasisztának, nácinak” titulált egyéneket, akik csak hülyék). Cirkusz az egész. Majomcirkusz. Semmi több.

Vajon akik ott felvonulnak, azok milyen indíttatásból teszik ezt? Nárcizmusból? Vagy tényleg azt hiszik, hogy segít az ügyükön?

A magyarinfo.blog.hu-on ezt kérdezi weisz manfréd huba:

Mert választhatunk, merre akarunk tartani, Bulgária felé, ahol a parlamenti képviselők is elítélik a meleg felvonulást, vagy Németország a cél, ahol a rendőrségi motorokon ilyenkor kötelező szivárványos zászló van, és az összes párt és egyház képviselteti magát a felvonuláson.

Erre Én azt válaszolom, hogy valahol a kettő között. Nem kellenek ezek a felvonulások, de azért lelőni se kell a melegeket. Amíg azt otthon művelik, a négy fal között ugyebár. Mint ahogy minden normális ember teszi., és nem az utcán.

10 hozzászólás

 • egyetertek.
  de akkor inkabb Bulgaria.

 • Naja, csak szegények betegek, genetikailag, nem ők tehetnek róla. De azért még kihangsúlyozni, mintha ez lenne a normális, nonszensz

 • Nem hinném hogy fasiszta meg szélsőjobbos, aki jogos felháborodásában megdobálja őket tojással esetleg, én sem tartom magam egyiknek sem, de mélyen FEL VAGYOK HÁBORODVA!!!

 • Anyam szerint idegbetegek (egy valfaj), ezeket valojaban nem megdobalni kene hanem bekeritve elzsuppolni valahova.

 • bennem felelmet keltenek. zyklon-b megoldast jelenthetne.

 • [quote comment=”560″]…[/quote]
  De a mainstream média szerint aki fel van háborodva az csakis náci, fasiszta, stb. lehet. Persze halvány lila gőzük nincs róla, hogy mint jelentenek ezek a szavak.

  [quote comment=”561″]…[/quote]
  [quote comment=”562″]…[/quote]

  Betegek. Betegeket nem kell kiirtani, hanem gyógytani. Persze, hivatalosan nem betegek. Szóval…

 • Én is egyetértek az előttem szólókkal, de talán megoldás lehetne az, hogy egyáltalán nem lenne semmi ilyen rendezvény többet és nem kellene nap, mint nap ezzel foglalkozni. Kit érdekelne, hogy ők mit csinálnak? Mi normális emberek sem az utcán mutatjuk meg, hogy barátnőnkkel, hogyan mulatjuk az időt. Akkor ők miért akarják? Mindenkinek a saját maga ügye miért kell ennek ekkora felhajtás. Akik meg engedélyezték akkor miért engedték, ha tudták, hogy mi lesz belőle? Mert mindenki tudta, hogy ez lesz. Akkor miért kell megengedni, hogy ezt csinálhassák? Mi sem vonulunk fel, hogy éljenek a heterók meg, hogy én nőt akarok, és ezért tüntetek! Az más kérdés, hogy azért mennyien tüntetnénk, hogy fiút nem akarunk! 😀

 • Politikai nyomásra engedélyezték. Ebből látszik, hogy mennyire korruptak a rendőrség vezetői.

 • “Erre Én azt válaszolom, hogy valahol a kettő között. Nem kellenek ezek a felvonulások, de azért lelőni se kell a melegeket. Amíg azt otthon művelik, a négy fal között ugyebár. Mint ahogy minden normális ember teszi., és nem az utcán.”

  hogy te mekkora egy suttyo paraszt vagy…

  ezt ugy hivjak, hogy a szemely szabadsaganak korlatozasa. Ezentul te sem foghatod meg a baratnod kezet az utcan, es, ha meglatlak barmit csinalni, barmilyen novel, akkor majd jol elitellek en is?! Mert ezt a negy fal kozott kell csinalni… nem baszni jarnak az utcara, jo lenne felfogni. Es nem csak buzik vannak, hanem leszbikusok is, transznemuek, es transzvesztitak. Az a baj veletek, kedves seggarcu cimboraim, hogy fingotok nincs arrol, hogy mikeppen kellene elni es elni hagyni embertarsaitokat. Kurva nagy szatok van, vilagot akartok valtani, es lengetitek az e-faszotokat, hogy mekkora csaszarok vagytok. NEZZETEK KORUL! A SELEJT TI VAGYTOK.

 • Akkor kérlek, nemzetek utódot magatok, és ne vegyétek igénybe a “selejtek” segítségét. Jaa, hogy úgy nem megy? Hát, akkor biztos a természet a selejt, amiért így csinálta.