2008. március 12.
Stargate SG1: The Ark Of Truth bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Stargate SG1: The Ark Of Truth

SG1Nem bírtam kivárni a HD-s verziót, úgy hogy megnéztem egy DVD rippeset belőle (azért, igy is elég nehéz volt december óta várni, de az azért elég szar minőségű volt)

Hát, elmegy, elmegy, (főleg a mostani szar SGA után), de azért tele van hibákkal, és lehetett volna jobb is. No, azon kívül, hogy mutatták, hogy mennek be a Szuperkapun nem láttunk több kapu (mikor bemennek a kapuba, akkor viszont az eredeti, filmes dematerizálódást látjuk, aztán az új csúnya féregjárat grafikát. a régi szebb volt.). Azért megnéztem volna, hogy milyenek az Ori galaxis kapujai (a gyűrűk is mások, díszesebbek, viszont egyel kevesebb van, így lassabbak is) .

A film elején hegyeket mutogattak, hirtelen nem tudtam,hogy milyen film ez, viszont az eredeti film zenéje szólt a legelején (ami aztán szépen átment az Oris zenébe). Végre nem a szokásos sivatag, erdő helyszíneken játszódik, hanem a hegyekbe.

Dakara

A zene szuper volt, a színészek is nagyrészt, a történet se volt pocsék, CGI hát, elmegy, nem igazan volt sok újdonság benne, viszont az egész együtt nem a legjobb. Vannak jókora logikai bukfencek is, no, meg a rendező is, Robert C. Cooper-t nem szabadna SG közelébe engedni.

Vala és Tomin

Van egy-két újrafelhasználás, pl. az Oma-Anubisz páros. Meg mi a fenének kelettek bele a replikátorok? Egyáltalán nem kapcsolódott a főszálhoz, csak az időt húzták vele. Nem tudtak mit kitalálni Carternek meg Mitchellnek? Az a terminátor replikátor meg egy vicc volt. Helyette jobban bemutathatták volna az Ős-Ori ellentétet, vagy akármi mást ami kapcsolódik a történethez. Vagy a naprendszerbeli csatát is mutathatták volna.

Szuperkapu

Ja, csaták. Hát semmi mozgás vagy akármi? Csak úgy állnak ott helybe, és hagyják, hogy 4 Ori hajó lője őket. Sőt, ott a 4 ori hajó, ami fejlettebb mint az Odessey-s, rögtön át kellett volna menniük. Vagy legalább hipertérbe ugrani és menekülni. Meg milyen már, hogy javascript kódjuk van a replikátoroknak, lol 😀

Adria viszont jól nézett ki ezekkel a lángokkal. Viszont azt nem értem, hogy miért hagyta, hogy Daniel piszkálja a ládát. Hisz ő egy felemelkedett, tudnia kellett róla. Nomeg mikor eldől a láda, máskor annyi idő alatt egy falut kiírt, itt meg arra nem volt képes, hogy ellökje vagy akármi. Meg az, hogy hirtelen veszíti el az erejét. Attól, hogy a Doci belenézett, még a hívők nem állnak át egyik pillanatról a másikra, meg ott van még a Tejútrendszer is, oda nem ment el (vagy igen? De akkor a földön lévő prior is tudott volna róla) így az ereje se menne el rögtön. Vagy a Docin keresztül kapná az erejét? Hát, akkor elég bénán építették fel a rendszerüket.

Adria

Azért meg lehet nézni, az SGA mostani részeitől így is fényévekre van. Remélem a Continuum (amit Brad Wright írt, akinek azért nem voltak még szar SG részei)

Hozzászólások lezárva.