2007. november 7.

Hát kérem ez már vicc…

Vasárnap hajnalban történt egy diszkóbaleset Mezőhegyes és Makó között, Makó határában. No, ebben még semmi különös, mivel ilyen baleset jó párszor előfordul az utakon. Öten voltak a kocsiba, ketten rögtön meghaltak, az egyik kórházba szállítás közben, a sofőr pedig tegnap. Körülbelül 180-al mentek neki egy fának, egy valószínűleg kölcsönkért Alfa Romeoval, úgy, hogy a sofőr valószínűleg ittas volt. Azt tudni kell, hogy a kocsiban ülők czigányok voltak.

És mit mondott a család? Nem, természetesen nem ők a hibásak, áááá, egy czigány, nem, mindenki más a hibás, mert a czigányokat megkülönböztetik! Na, most már ezt is tudjuk. Szóval mi mindannyian hibásak vagyunk mert valaki 180-al ittasan (valószínűleg részeg volt) nekicsattant a fának. Akkor most gyakoroljunk bűnbánást szegény elhunyt ember társainkért. (Mellesleg Kolompár István aki a kórházba szállítás közben halt meg, korona tanú volt Pénzes Henrietta ügyében).

Diszkóbaleset Makó határában
Ennyi maradt a kocsiból

Mivel az áldozatok Makón nem mehettek be a diszkóba, ezért mentek Mezőhegyesre, amiből a család, ugye levonta a következtetést.

Nos, nézzük a tényeket. A diszkósok kiszűrik a balhés embereket, valamint a kiskorúakat. (Könnyebb a bejáratnál kiszűrni a 18 év alattiakat mint a pultnál, mert ha kiszolgálnák szeszes itallal, nagyon megüthetik a bokájukat, inkább nem kockáztatnak, amit megértek személy szerint). A balhésokat meg remélem egyértelmű, hogy miért kell kiszűrni. Ki akar olyan helyre menni ahol csak feszültség van? Persze minden czigány ártatlan, ma született bárány, azonban érdekes mód a helyi czigány önkormányzathoz egy bejelentés történt az esetekkel kapcsolatba. Hogy is van akkor a leányzó fekvése?

Tehát a következtetés: Ha egy czigány valamit csinál azért azon kívül mindenki más felelős… Szép…

1 hozzászólás

  • Isten nem ver bottal: a tanújelölt alighanem ordas nagy hazugságra készült, hogy a 15 évre ítélt rohadékot, aki megerőszakolta és hetekig tartó kínhalállal ölte meg a szerencsétlen lányt, valahogy megpróbálja kimenteni a szarból. Most már nem fogja…