2007. szeptember 11.

Kakikönyv

KakikönyvA neten akadtam rá erre a könyvre (egy blogban), és hát először nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Pedig tényleg van.

Nem másról szól ez a könyv, mint a kakiról. Szó szerint. Úgy magyarosan megmondva a szarról.

Pernilla Stalfelt írta a ?könyvet? (és Polonyi Benigna fordította. Milyen név ez a Benigna?)

Szóval érdekes egy könyvecske… (Mondjuk Én nem adnám gyerek kezébe az biztos. Meg az is biztos, hogy a szerző se teljesen komplett…)

Ja, és le lehet tölteni itt és most.

Pernilla Stalfelt legnépszer bb könyve (Európában már túl a 100.000 példányon!) sokoldalról tárgyalja a kérdést; vizsgálja a formát (hurka, toboz, csavar), a színt (pl. cékla vagymegszokott barna) és az állagot, eljutunk egészen a hasmenésig, kés bb a szorulásig is.Összehasonlítja a tehénlepényt, a lócitromot és az elefántürüléket, majd elképedünk azon,hogy még ékszert is készítenek a jávorszarvas bogyójából. Elmeséli, hogyan m ködnekmanapság a vécék, s t a svéd vidéki budik tisztítását is. Megtudhatjuk, hogy Afrikábankakiból házat is építenek és mennyire fontos a kisbabáknak a pelenka.Végül egy fura színházi el adásba is betekintést nyerünk.

Forrás

Hmm, az Indexen is rátaláltam…

1 hozzászólás

  • Benigna = női név, latin eredetű, jelentése: jóságos, kegyes, jóakaró. A Benignusz férfinév női párja. Névnap: június 20., november 1. Legismertebb képviselője Magyar Benigna, Kinizsi Pál felesége. 🙂

    Amúgy a többivel egyetértek, tényleg rettenetesen “beteg” könyv…